Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2012

Δήμος Αιγάλεω: Αληθεύουν τα δημοσιεύματα;

Δήμαρχε δεν τα πας καλά. Αφού τα έκανες σκ@τ@ με τα σκουπίδια και τους κοινόχρηστους χώρους το πας πάρα πέρα συντηρώντας το παρακράτος του ρουσφετιού στους δύσκολους καιρούς που ζούμε; Αίσχος σου αν είναι έτσι. Γι' αυτό σε βγάλαμε Δήμαρχο; Διαβάσαμε στο Διαδίκτυο το post που ακολουθεί και εξαγριωθήκαμε:

Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2012

Κουνιάδες και κουμπάροι ...στο Δήμο Αιγάλεω μέσω ΜΚΟ !  


"Όταν μπήκα στο Δήμο, έμεινα άφωνος.
 Η καταγγελία έγινε στο Makeleio.gr από αξιόπιστο άνθρωπο του Δήμου και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Ο Γ.Π γύρισε από την καλοκαιρινή του άδεια μόλις σήμερα.


"Όταν μπήκα στο Δήμο, έμεινα άφωνος. Παντού έβλεπα κουνιάδες, κουμπάρους, συγγενείς και φίλους δημάρχων, αντιδημάρχων, γραμματέων και... φαρισαίων. Επειδή στην περιοχή γνωριζόμαστε λίγο έως πολύ όλοι μεταξύ μας, ρώτησα συναδέλφους για να μάθω τι κάνουν όλοι αυτοί στο Δήμο. Η απάντηση που πήρα με άφησε εμβρόντητο! Είναι, λέει, τα άτομα που προσλήφθηκαν στο δήμο με τις πεντάμηνες συμβάσεις μέσω ΜΚΟ".
Ο συγκεκριμένος κύριος έχει τρία άνεργα παιδιά. Ο μεγάλος του γιος, πτυχιούχος ηλεκτρολόγος, έκανε αίτηση να τον προσλάβουν, αλλά ακόμη περιμένει να του απαντήσουν...
trikalagr 


http://hellenicrevenge.blogspot.com/2012/08/blog-post_7437.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.