Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012

Απεργία σε Μετρό, Ηλεκτρικό, ταξί σήμερα Πέμπτη 8 Νοεμβρίου

Απεργία σε Μετρό, Ηλεκτρικό, ταξί σήμερα Πέμπτη 8 Νοεμβρίου
Σήμερα Πέμπτη 8 Νοεμβρίου τόσο το Μετρό, όσο και ο Ηλεκτρικός, το τραμ θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους με νέα 24ωρη απεργία.
Την απεργία τους συνεχίζουν και οι ιδιοκτήτες ταξί.

Κανονικά θα κινηθούν τα άλλα μέσα μεταφοράς. λεωφορεία και τρόλεϊ.

Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων αποφάσισαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, που καλούν τους εργαζόμενους να συμμετέχουν «δυναμικά και ενωτικά» στο συλλαλητήριο που έχει προγραμματιστεί για τις 17:00 απόψε στην πλατεία Συντάγματος.

Τα συνδικάτα εξήγγειλαν νέο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα την ερχόμενη Κυριακή -ημέρα ψήφισης του προϋπολογισμού 2013- στις 17:00, ενώ την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής κινητοποίησης, η ΓΣΕΕ θα πραγματοποιήσει τρίωρη στάση εργασίας από τις 12.00 έως τις 15.00 και συλλαλητήριο στις 13.00 στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Κεντρικό αίτημα της ΓΣΕΕ, είναι «να μην ψηφιστούν τα μέτρα και να αλλάξει η οικονομική πολιτική σε Ελλάδα και Ευρώπη», ενώ με ανακοίνωσή της η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, ζητά ιδιαίτερα «την απόσυρση όλων των διατάξεων που αφορούν ρυθμίσεις θεμάτων αρμοδιότητας υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, καθώς και όποια άλλη διάταξη αφορά εργασιακά, ασφαλιστικά, μισθολογικά θέματα του δημοσίου τομέα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.