Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Επιχείρηση «σκούπα»-διαρκείας για το παρεμπόριο: Τηλέφωνο καταγγελιών το 1520



Τον «θάλαμο επιχειρήσεων» για την πάταξη του παρεμπορίου εγκαινίασε ο υπουργός Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Κωστής Χατζηδάκης. Επικεφαλής τοποθετήθηκε ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. κ. Δ. Μπουλούκος, ενώ συντονιστής έχει οριστεί ο γενικός γραμματέας Εμπορίου, Στέφανος. Κομνηνός.




Στο συντονιστικό όργανο συμμετέχουν εκπρόσωποι όλων των συναρμόδιων υπηρεσιών για τη δίωξη του παρεμπορίου (Γενική Γραμματεία Εμπορίου, ΕΛΑΣ, ΣΔΟΕ, τελωνεία, Περιφέρεια Αττικής, ΚΕΔΕ, Δημοτική Αστυνομία, Λιμενικό) και φορέων επιχειρηματικού κόσμου (Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων, Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων, Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου, Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδος). Ο θάλαμος επιχειρήσεων του κέντρου εδρεύει στον έκτο όροφο του κτιρίου και οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται για καταγγελίες στο τετραψήφιο 1520.

Οπως ανέφερε ο κ. Χατζηδάκης, «ξεκινάει μια μεγάλη και διαρκής επιχείρηση–σκούπα για την πάταξη του παρεμπορίου στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Θέλουμε να υπάρχει συντονισμός σε καθημερινή βάση και δεν μας ενδιαφέρει απλά και μόνο η καταστροφή ορισμένων προϊόντων στο δρόμο. Μας ενδιαφέρει και αυτό. Μας ενδιαφέρει παράλληλα και κυρίως να αντιμετωπιστεί το κακό στη ρίζα του. Διότι δεν πάει άλλο πια η κατάσταση με το παρεμπόριο».

Πηγή: Επιχείρηση «σκούπα»-διαρκείας για το παρεμπόριο | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/68387#ixzz26r1GJKy8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.