Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Καράβολας: "Ο κόσμος μάς δίνει ώθηση"


απο

Καράβολας: "Ο κόσμος μάς δίνει ώθηση"
Το Αιγάλεω κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας (82-78) για την 4η αγωνιστική της Β’ Εθνικής και ο Χριστόδουλος Καράβολας τόνισε πως οι αντίπαλοι θα περνούν πολύ δύσκολα από την έδρα της ομάδας.
Ο άσος του Αιγάλεω ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης κόντρα στον Φίλιππο (18π.) και μίλησε στο superbasket.gr για αυτή την σημαντική νίκη.


Αν και ξεκινήσατε δυνατά τον αγώνα, στην 3η περίοδο δυσκολευτήκατε με αποτέλεσμα ο Φίλλιπος να ισοφαρίσει(57-57) και στην συνέχεια ο αγώνας έγινε "ντέρμπι". Πού πιστεύεις ότι κρίθηκε το ματς;
"Στην τρίτη περίοδο όντως κάναμε "κοιλιά". Είχαμε κουραστεί από την υπερπροσπάθεια που κάναμε στο πρώτο ημίχρονο για να είμαστε μπροστά, γι' αυτό μας έφτασαν κιόλας, αλλά στην τέταρτη περίοδο, στο τελευταίο πεντάλεπτο είχαμε ψυχικά αποθέματα και καταφέραμε να πάρουμε κάποια κρίσιμα επιθετικά ριμπάουντ. Επίσης οι επιθέσεις του Νίκου Μίχαλου, το τρίποντο του Μπάμπη Σκουζή αλλά και το σημαντικό ριμπάουντ του Γρύλλη στην τελευταία επίθεση, μας έδωσε έναν αέρα να περάσουμε πέντε πόντους μπροστά και να πάρουμε το παιχνίδι".

Η ομάδα μετά από αυτήν τη νίκη ανέβηκε στον βαθμολογικό πίνακα. Ποιος είναι ο στόχος της; Μπορεί να ελπίζει για άνοδο;
"Ο στόχος της ομάδας είναι να νικάει σε κάθε παιχνίδι είτε είναι εκτός έδρας είτε είναι στην έδρα μας. Βέβαια στην έδρα μας πολύ δύσκολα θα περάσουν οι αντίπαλες ομάδες γιατί δεν θα το επιτρέψουμε εμείς οι παίχτες, αλλά και με την μεγάλη βοήθεια του κόσμου που μας δίνει ώθηση σε κάθε αγώνα. Ο στόχος της ομάδας είναι να πετύχουμε το καλύτερο. Αν συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και ομαδικά, μπορούμε να ελπίζουμε".

Επόμενο παιχνίδι εκτός έδρας με τον Ηρακλή. Τι να περιμένουμε από το Αιγάλεω; 
"Έχουμε μια εβδομάδα να δουλέψουμε και να ξεκουραστούμε. Είναι μια ευκαιρία και για τους παίκτες που είναι μιας κάποιας ηλικίας να ξεκουραστούν καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα στα πόδια τους. Στη Θεσσαλονίκη θα πάμε και δεν θα έχουμε τίποτα να χάσουμε. Θα παλέψουμε για τη νίκη". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.