Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Συνεχή τα συμβάντα με την Χρυσή Αυγή της Χρυσής Αυγής τώρα!



Αυτό που οι περισσότεροι φοβόμασταν έγινε. Το κέντρο της Αθήνας και ειδικά ο Άγιος Παντελεήμονας έγινε θέατρο ενός ακήρυχτου πολέμου στον οποίο παίρνουν μέρος παράνομοι μετανάστες, «αγανακτισμένοι» πολίτες, Χρυσαυγίτες και άλλα φασιστοειδή.


Απών δυστυχώς το κράτος που ενώ επισημαίνεται σε όλους τους τόνους εδώ και μήνες ότι το μεταναστευτικό είναι βραδυφλεγής βόμβα, εντούτοις οι σχεδιασμοί μένουν στη μέση. Καλός ο Ξένιος Δίας, καλά τα κέντρα προσωρινής κράτησης και φίλτατη η προσπάθεια που γίνεται στον Έβρο. Όμως, όπως όλα δείχνουν δε φτάνουν όλα αυτά, χρειάζεται κάτι περισσότερο διότι είναι θέμα χρόνου ο πόλεμος να γίνει ανεξέλεγκτος και να θρηνήσουμε πολλά θύματα.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή το βράδυ η περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα έγινε του… Αγίου Βαρθολομαίου. Ακροδεξιοί βρήκαν την ευκαιρία να στήσουν τη δική του Νύχτα Κρυστάλλων διαλύοντας μαγαζιά μεταναστών, σπάζοντας στο ξύλο μερικούς, μαχαιρώνοντας άλλους και μετατρέποντας μια ολόκληρη συνοικία σε χώρο που επικρατεί ο τρόμος.
Το τυφλό πογκρόμ κατά μεταναστών, που πιθανότατα είχαν νόμιμες άδειες και λειτουργούσαν καταστήματα, είχε αφορμή φυσικά. Ένας αλλοδαπός μαχαίρωσε έναν κουρέα, οι Χρυσαυγίτες βρήκαν την ευκαιρία και ξεσήκωσαν τον κόσμο και φτάσαμε στο ανθρωποκυνηγητό. Βούτυρο στο ψωμί του Παναγιώταρου και του Κασιδιάρη δηλαδή.
Τέτοιες εικόνες θα βλέπουμε συχνότερα, έχουμε προειδοποιήσει γι’ αυτό. Όσο η βόμβα του μεταναστευτικού παραμένει απασφαλισμένη, η Αθήνα και όλη η Ελλάδα θα ζει με το φόβο συγκρούσεων. Διότι 1,5 εκατ. παράνομοι μετανάστες που δεν έχουν ούτε να φάνε, όταν προκληθούν (ή και χωρίς αυτό) δεν έχουν σε τίποτε να βγάλουν τα μαχαίρια.
Από την άλλη έχουμε εγκληματίες ακροδεξιούς που δε θα διστάσουν να σκοτώσουν και στη μέση ο απλός πολίτης που τρέμει να πάει σπίτι του και φεύγει από το κέντρο.
Ας ξυπνήσει το κράτος πριν είναι αργά. Διακυβέρνηση μιας χώρας δεν είναι μόνο το πακέτο που θα ψηφιστεί. Εκτός αν θέλουν τυφλές συγκρούσεις. Όμως, όσο πάει και η Ελλάδα μοιάζει με Βαϊμάρη, κι αυτό δε μας αρέσει καθόλου. Διότι ακολουθεί ο… Χίτλερ.
This entry was posted in Επικαιρότητα. Bookmark the permalink.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.